Hij heeft een vrijstelling! Wat het is en wat ze je bedreigt

Hij heeft een vrijstelling! Wat het is en wat ze je bedreigt?

Ja.

Er zijn actieve spermatozoa, hoewel een beetje. Mannen kunnen deze lichaamsreactie niet tegenhouden, in tegenstelling tot conventionele spermaemissies. Dit gebeurt plotseling, het kan zelfs beginnen voordat je in het midden van het proces besloot om te profiteren van het condoom.

2. Hoe het verschilt van gewone ejaculatie?

Het belangrijkste verschil zit in de bron. Predoculate komt uit de steden van de cooper cialis 20 mg kopen en de gebruikelijke – van de test. Maar sperma, in feite hetzelfde. Wanneer een man opgewonden is, produceren Cooper-klieren (ze zijn boulevard) preyaculate, die door de urethra stroomt. Spermatozoa in het is een beetje, en ze worden niet in deze klieren geproduceerd.

3. Waarom dit allemaal?

Hij bereidt het “Track” voor voor het gebruikelijke ejaculate, was de overblijfselen van urine weg en schiet irritatie in de urethra. En smeert ook de vagina, die daar valt. Het is in wezen zo’n mannelijk smeermiddel.

4. Is er een vrouwelijk equivalent?

Ja! Vrouwen hebben kleine Bartholine-klieren gelegen bij de ingang van de vagina en ook onderscheidende geheimen.

5. En wat zijn de risico’s?

Ze zijn klein, maar gooien ze niet af. Je kunt een infectie krijgen of zwanger worden. Dat is de reden waarom de betrouwbaarheid van de onderbroken seksuele handeling klein is! Daarom is anticonceptie de moeite waard om te denken voordat de “vergadering” van de penis met een vagina optreedt.

Yorum bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.