Waarom vrouwen als harde seks antwoorden

Wil recent? We vertellen waarom het echt cool is!

In het tijdperk van feminisme en gelijkheid zijn vrouwen niet gemakkelijk om toe te geven: ze willen ze in bed domineren, ze hebben gewassen en ermee gesleept, bellen voor hun laatste woorden, zelfs in de context van het spel door onderlinge overeenstemming. Volgens de studie van de North Texas University wordt 57% van de vrouwen meer uit het idee van rigide seks, hoe sneller

ook. “Dit is geen marginale wens, het is normaaler dan je je kunt voorstellen,” zegt Dr. Science, hoogleraar de psychologie van de New York University en de oprichter van de blog Casual Sex Project Zhanna Vrangalov. In 2011 verdween het boek “50 tinten grijs” over seks, onmogelijk zonder een rinkelende klap, van boekwinkels met geluidsnelheid en verbrak de elektronische versie het verslag van verkooppapier. Het was het eerste boek gemaakt door een miljoen exemplaren voor Kindle-lezer. Het is duidelijk, weinigen van de lezers wilden vrienden om de cover “50 tinten grijs” op hun planken te zien. Tegenwoordig vond vandaag drie jaar na de release van het boek de première van een heldere aanhangwagen voor de filmadaptatie van de sensationele roman plaats niet in de nacht-tv-show, maar in de vrolijke tijd van vandaag. En dit is een bepaalde status! Harde seks werd mainstream.

“Mijn vriend is op de een of andere manier weggevoerd en me een beetje verstrikt, en het was. Cool, – erkende Natasha, 29-jarige PR. – We hadden eerlijk gesproken met hem, en sindsdien het katoen, klap, vernederende seksgesprekken – een integraal onderdeel van onze bedspellen “. Maar zelfs vrouwen die zware spellen beschouwen een belangrijke factor om plezier te bereiken, zullen zeker na nadenken over de gevolgen van mannelijke dominantie. Wij, vrouwen van de XXI-eeuw, die de verfijnde manier van de slavernij tot onafhankelijkheid hebben gepasseerd! We werkten al meer dan honderd jaar te respecteren, als gelijk beschouwd en als sterk ervaren. Betekent dit dat alle vooruitgang leidde tot wat we leuk vinden als we ons vernederen?

Psychologie-inzending

Helemaal niet. Als je het leuk vindt als je vriendje je reserveert of schudt, betekent dit niet dat je een supporter van seksisme bent. Liefdevolle harde seks kunnen we overal, maar het is geen synoniem voor andere binnenlandse en sociale vernedering. Het belangrijkste is om dit spel niet toe te staan ​​om verder te gaan dan de slaapkamer. “Alles is simpel: het blijkt,” legt de seksuoloog en therapeut Stephen Snyder uit. Ondanks de evolutie van de mensheid bleven enkele aspecten van seksuele aantrekkingskracht op het primitieve niveau. De man is anders dan een vrouw met fysieke kracht, en het is zij die ten grondslag ligt aan onze sensualiteit. Niemand zegt dat passie en onbeschoftheid zeker in één bundel moet gaan. Toch gingen we veel vooruit vergeleken in vergelijking met onze voorouders. We kunnen nog steeds niet weerstaan, als we erachter komen dat hij ons zo veel wil dat het klaar is om te pinnen naar bed. Voel cialis 10 mg de kracht is erg spannend! Voor veel vrouwen die groeien met het gevoel dat seks vies of slecht is, inclusie in het spel waar ze naar verluidt gedwongen zijn om te handelen, kan het gevoel van schuld of angst verzachten. “Het helpt vrouwen de verantwoordelijkheid te delen voor hun verlangens”, zegt Vrangalov. Er zijn fysiologische redenen voor onze tractie tot gevaarlijke games. “Als je bang bent, neemt de bloedcirculatie toe, de leerlingen breiden zich uit, het hele lichaam komt tot een staat van verhoogde opwinding, – legt Zhanna uit. – Voeg hier een sexy component toe – en het zal heel leuk zijn. “.

Yorum bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.